Program: Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
0
0

Detalii livrare

Livrarea

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea 500 Ron se face GRATUIT (in limita a 5 Kg).

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 Ron costul livrarii este 25 Ron (in limita a 5 Kg).

In cazul coletelor ce depasesc 5 Kg, se va percepe o taxa de 0.9 Ron + TVA pentru fiecare kg suplimentar , indiferent de valoarea coletului.

NU se percep taxe pentru kilometri suplimentari (localitati aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat) insa timpul de livrare poate fi cu 1-3 zile mai mare.

Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate si rezervate la furnizori au intrat in stocul nostru, in 24 - 72 ore de la lansarea comenzii.

*Durata de livrare a produselor de  24-72 ore de la lansarea comenzii sunt oferite in conditii de disponibilitate a produselor si in perioadele cu un volum scazut de comenzi. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Mentionam ca babycrew.ro nu livreaza in strainatate.

Metode de plata

Aveti la dispozitie 5 modalitati de plata:

  • Plata ramburs
  • Plata online cu cardul

1. Plata ramburs:

Plata poate fi facuta in numerar in momentul in care curierul va livreaza marfa comandata. Valoarea rambursului va fi inscrisa in factura ce insoteste marfa si aceasi cu cea comunicata in momentul plasarii comenzii (prin e-mail sau telefonic de catre un consultant BabyNeeds).

2. Plata prin virament bancar (ordin de plata):

Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul nostru. Aveti mai jos datele noastre necesare platii:

IORAVA PRO S.R.L.

Cod unic inregistrare: RO 42936249

Nr. reg. com: J09/521/2020 

Braila, Sos. Buzaului nr.17 , bl.B30 , sc. 2 , ap.41

RO63BTRLRONCRT0562828801

Banca Transilvania – Braila – Sucursala Piata Mare

3. Plata online cu cardul:

Plata online cu cardul se poate face folosind serviciile https://netopia-payments.com/ unul dinte cei mai mari procesatori de carduri din Romania. Astfel asigurand, protectia si confidentialitatea datelor introduse, la cel mai inalt grad.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda"

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre IORAVA PRO SRL, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, IORAVA PRO SRL si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3-D Secure permite plata online cu urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

Primeste ultimele promotii